FEEST tot in het kleinste detail

Over ons

RS horeca- en partyverhuur is in 1999 opgericht door Raymond en Marian Schallenberg. Wat begon met het verhuren van een grote ijzeren braadpan is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf waar u terecht kunt voor de verhuur van de meest uiteenlopende artikelen op het gebied van horeca- en partyverhuur. Hygiƫne staat bij ons hoog in het vaandel en we zorgen ervoor dat onze artikelen altijd schoon en gebruiksklaar zijn. Door te werken met ons eigen vaste team en de logistiek in eigen beheer te houden, kunnen wij u een uitstekende service bieden en onze kwaliteit handhaven.

Wij voelen ons zeer betrokken bij uw evenement, ons jonge team staat vol enthousiasme 24/7 voor u klaar. We hebben onze interne processen tot in de puntjes verfijnd en daardoor kunnen we efficiƫnt werken en snel schakelen. We adviseren u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wij verzorgen uw feest of evenement tot in het kleinste detail!

Benieuwd naar ons en ons bedrijf? Kom kennis maken aan de Doesburgstraat 5 in Oldenzaal en bekijk met eigen ogen welke artikelen wij in ons assortiment hebben!

U bent van harte welkom, graag tot snel!